Resep Sayur asam rimbang ikan patin, Enak
Sayur Assam Rimbang Catfish oso berezia eta goxoa egiteko pauso errazetarako inspirazio bila?, Sayur Assam Rimbang Catfish Recipe Anti-Fail gure inguruko lagunen bila ari da, agian zuetako bat izango da. Interneteko erabiltzaileek gailu mugikorretako sarea abusatu dute ideiak lortzeko irudien informazioa lortzeko. Eta oraingoan pausoak emango ditut Anti Fail Tamarind Rimbang Barazkiak Catfish egiteko modu errazak prestatzeko, ez da benetan zaila, baina ez da erraza ere. Gaizki prozesatzen baduzu, emaitza ez da doakoa izango eta espunt kendang ez da ona. Goxoa izan arren, tamarind rimbang catfishak nahiago genukeen usain eta zapore atsegina du.
Gauza askok eragina dute Sayur Assam Rimbang Patin Arrainaren zapore-kalitatean, gauzak Material Parthama, Muida Pelita osagai freskoak, nori prestatu eta prestatu zituen. Etxean barazki tamarindo rimbang arrain polit bat eduki nahi ez baduzu, ez kezkatu, teknika hori ezagutzen duzun bitartean, melangea atsegina izan daitekeelako. Behean, adibide gisa ikus dezakezun Assam Vegetable Dressing for Catfish Balance-ren argazkia dago.
Jarraian, barazkiak, rimbang garratza eta catfish erauzteko prest dauden modu errazak eta praktikoak daude. Tamarind rimbang catfish egin dezakezu 17 osagai eta 9 berotze urrats erabiliz. Beraz, jarraitu urrats hau laburki.
Hau da Mugseniaren senarraren janaria
Baca Juga
Catfish Acid Rimbang Barazkiak eta Bonbu egiteko osagaiak:
- 1 kg arraina
- 1 pepino zati, suge txikitua, gustura txikituta
- 1 aza luze sorta, luzera moztuta
- Asameko berenjena zati 1 (Dyk hizkuntza: Rimbang) haziak garbitu ditu
- aza dastatzeko
- Espezia
- 2 limoi-makilak
- 3 cm-ko mihia
- 3 cm karratua
- 2 pakanak
- 6 baratxuri ale
- 4 tipula
- 1 cm horia
- nahikoa gara
- 1 scht dastatzeko (ni;royc#🙂)
- Piper hautsa bakarrik
- 500 ml ur egosi
Assam Vegetable Balanced Catfish egiteko urratsak
- Garbitu arrainari patina eta moztu Susalaren celara
- Garbitu eta moztu barazkiak
- Espeziak xehatu, nahiago dut eskuzko Genie de-irabiagailurik gabe
- Prestatu lapiko bat ura irakiteko
- Salteatu espeziak usaintsu arte, orekatu arraina eta ura egosten den bitartean.
- Sukuriaren ondoren, gehitu rimbang/tamarindo berenjena egosi arte, jan mudya katagorria thadi masalarekin frijitua.
- Pepino egosia eta koktel arrain luzea, gatza eta zaporeko tropak.
- Behin egosita, zerbitzatu daiteke (ez utzi barazkiak uztarrira igotzen, bai, opilak, hori ez da polita).
- Sampangan nagoenean, sambal manga tipikoa da, beti izaten da pikantea
Eskerrik asko Hatal: Cinen erakusten ditugun giza errezetak. Espero dugu goian aurkitutako azido orekatuko arrain prozesatuek familia/lagunentzako ona den plater bat ematea edo otordu-errezeta baten parte bihurtzea. Zorionak!