'/> Langkah Mudah untuk Membuat Sayur asam ala busui Anti Gagal - Memasak Mudah

Langkah Mudah untuk Membuat Sayur asam ala busui Anti Gagal

Sayur jeruk ala Busui

Mencari resipi acar Busui yang unik dan lazat? Langkah mudah untuk membuat acar Busui untuk sayur-sayuran. Rakan-rakan di sekeliling kita sedang mencari penawar sekarang, anda mungkin salah seorang daripada mereka. Ibu baru sudah biasa menggunakan internet pada telefon mereka untuk menyemak imbas maklumat dan foto untuk inspirasi. Kerja. Kali ini, saya akan kongsikan kepada anda langkah-langkah membuat resepi sayur acar Busui. Memang susah dan senang nak sediakan. Sekiranya rawatan yang tidak betul, hasilnya akan menjadi segar dan hambar. Malah, acar ala Busui yang lazat sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang boleh menggoda lidah kita.

Banyak faktor mempengaruhi kualiti acar Busui: pertama dari jenis bahan, kemudian dari pemilihan bahan-bahan segar kepada kaedah hidangan dan hidangan. Tidak perlu risau jika anda ingin membuat sayur jeruk ala Busui yang lazat di rumah, kerana apabila anda mengetahui helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Berikut adalah gambar sayur jeruk ala Busui yang boleh anda gunakan untuk mendalaminya.

Selain itu, masa penyediaan acar ala busui dianggarkan sekitar 25 minit.

Nah, kali ini, mari kita cuba membuat jeruk Busui dengan sayur-sayuran di rumah. Dengan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh memberi manfaat dalam menjaga kesihatan badan anda dan keluarga. Anda boleh menyediakan acar Busui menggunakan 9 jenis bahan dan 5 langkah penghasilan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Baca Juga

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat acar sayuran di Bossuy:

  1. Segenggam kobis cincang
  2. Segenggam taugeh besar
  3. 2 lada merah besar
  4. asam jawa secukupnya
  5. 3 biji sosej
  6. 2 keping bangpot
  7. 1 tin sos asam jawa
  8. 1 keping ayam ricotta
  9. 2 sudu besar gula putih, secukup rasa

Cara membuat acar bosoy dengan sayur-sayuran

  1. Bangmer dan bangpot ditumbuk, lada merah
  2. Potong kobis dan basuh dengan tauge
  3. Hidupkan api, masukkan rempah kisar, masukkan asam jawa dan masak hingga mendidih
  4. Apabila mendidih, masukkan sos raccoon, keju dan gula dan gaul rata.
  5. Jangan lupa cuba, kalau tak sedap boleh tambah garam dan lemak secukup rasa

Sila gunakan resipi yang kami sediakan di sini. Kami berharap jeruk gaya Busui yang ringkas di atas akan membantu anda menyediakan hidangan lazat untuk keluarga/rakan anda atau menjadi idea untuk pengembaraan memasak anda sendiri. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.