'/> Resep Sayur asem segerrrrr yang Lezat Sekali - Memasak Mudah

Resep Sayur asem segerrrrr yang Lezat Sekali

Sayur-sayuran yang baru dicincang

Mencari inspirasi resipi yang lazat dan unik untuk sayur-sayuran jeruk segar? Resepi Sayur Cincang Segar Segar sedang dicari oleh orang ramai di kawasan kami, mungkin anda salah seorang daripada mereka. Orang ramai menggunakan internet pada telefon pintar mereka untuk mencari maklumat tentang imej yang boleh mereka gunakan sebagai contoh. Dan kali ini saya akan kongsikan langkah-langkah cara menggunakan resepi taman baru untuk menjadikannya susah dan senang. Jika tidak dilakukan dengan betul, hasilnya tidak akan memuaskan malah sedap. Walaupun sayur-sayuran segar dipotong yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh menguji selera kita.

Banyak faktor mempengaruhi kualiti rasa sayur-sayuran yang baru diperah, daripada jenis ramuan dan pilihan bahan-bahan segar kepada pemprosesan dan penyajian. Jika anda ingin membuat sayur cincang segar dan lazat di rumah, jangan risau, kerana jika anda sudah tahu kaedah ini, hidangan ini boleh menjadi menarik. Di bawah adalah gambar berkaitan sayur-sayuran cincang segar yang boleh anda jadikan contoh.

Di bawah adalah beberapa cara mudah dan senang untuk makan sayur-sayuran cincang segar. Anda boleh menyediakan sayur-sayuran yang baru dicincang dengan 13 jenis bahan dan 3 tahap ketukangan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Hanya guna sayur yang berbaki dalam peti ais... dan makan sayur segar hari demi hari bersama seafood, hmmm, yum...

Baca Juga

Bahan dan rempah ratus untuk menyediakan Sayur asem gerrrr.

  1. 1 bungkus kacang panjang (potong memanjang)
  2. 1 biji jagung gula-gula (dipotong secukup rasa)
  3. 1/2 kubis
  4. garam secukupnya
  5. Sedikit rempah (pilihan)
  6. Sedikit gula
  7. Air secukupnya (separuh periuk kecil)
  8. rempah ratus.
  9. 4 ulas bawang merah
  10. 3 liter bawang putih putih
  11. 2 lada merah besar
  12. 1 biji hazelnut
  13. Rasa pahit

Langkah-langkah menyediakan sayur-sayuran cincang segar

  1. Tuangkan rempah ke dalam air yang disediakan dan kemudian masukkan sayur-sayuran, kecuali kubis, selepas dimasak.
  2. Kemudian masukkan garam, gula, rempah (pilihan), rasa dan masak lagi sehingga rempah meresap ke dalam sayur.
  3. Setelah masak, masukkan kobis dan tunggu sehingga kobis hancur. Kemudian keluarkan dan hidangkan.

kenapa? betul ke? Cara membuat sayur cincang segar yang boleh anda buat di rumah. Kekuatan!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.