'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Sayur asem, Menggugah Selera - Memasak Mudah

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Sayur asem, Menggugah Selera

Sayur masam

Mencari idea tentang cara membuat sauerkraut anti-penolakan khas? "Cara Mudah Membuat Sauerkraut Lapar" baru-baru ini dicari oleh beberapa orang di sekeliling kita, mungkin salah seorang kawan saya. Pengguna Internet boleh menggunakan Internet pada telefon mudah alih untuk mencari maklumat tentang foto, contohnya. Dan kali ini, saya akan kongsikan resepi step-by-step taman anti-jatuh, memang susah dan senang. Dalam proses yang tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan malah tidak menyenangkan. Sayur acar yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh menggoda selera kita.

Rasa asam sauer dipengaruhi oleh banyak faktor, pertama dari jenis bahan, kemudian dari pilihan bahan segar hingga ke penyediaan dan penghidangan. Tidak kira di mana anda berada, jika anda ingin membuat sayur cincang yang lazat, jangan risau kerana jika anda tahu kaedahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah adalah gambar sayur jeruk yang boleh anda jadikan inspirasi.

Mengenai hidangan yang boleh dihidangkan untuk menyediakan saur asem adalah 2-3 kali. Jadi pastikan bilik ini cukup untuk memberi makan kepada anda dan orang tersayang.

Di bawah adalah beberapa petua dan petua praktikal untuk merawat sayur-sayuran yang disediakan. Anda boleh membuat Sayur Asem menggunakan 11 jenis bahan dan 3 peringkat penghasilan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Baca Juga

Bahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk menyediakan Sayur Asem.

  1. 1 genggam kacang tanah
  2. 1/2 timun siam, dihiris
  3. 4 biji kacang panjang, dihiris
  4. 3 helai daun kobis, potong
  5. 3 lada cayenne, dicincang
  6. 2 dadu saintifik (pilihan)
  7. 2 genggam jagung tongkol (bukan jagung)
  8. air secukupnya
  9. 1/2 tomato, dicincang
  10. 1/4 sudu teh garam
  11. 1/2 pek jeruk cepat

Cara membuat sayur dalam tin

  1. Didihkan air, masukkan timun siam dan kepingan kacang tanah. Selepas mendidih masukkan jagung dan kacang.
  2. Selepas mendidih, masukkan potongan kobis. Gaul dan tunggu sehingga mendidih, masukkan rempah larut dan garam, cili api. Campurkan
  3. Masukkan tauhu dan tomato. Masak lagi dua minit. Gaul perlahan-lahan. Hidang. Nyummy.. Segar.. Sesuai untuk cuaca panas sekarang.. 👍👍👍

Terima kasih kerana membaca resipi yang disediakan oleh pasukan kami di halaman ini. Kami berharap penyediaan sayur-sayuran bakar ringkas yang diterangkan di atas akan membantu anda menyediakan hidangan yang lazat untuk keluarga / rakan anda atau menjadi idea dalam perniagaan masakan anda. Semoga berjaya!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.